Адвокат у земельних спорах

Земельне право – це комплексна галузь права, основу якої складають норми цивільного права, органічно пов’язані з нормами адміністративного, сімейного та екологічного права. Саме ця галузь справа регулює та охороняє земельні відносини з метою забезпечення раціонального використання земель, охорони прав юридичних та фізичних осіб як землевласників та землекористувачів. Втім, земельні відносини, це суспільні взаємини щодо володіння, користування та розпоряджання землею. Суб’єктами земельних відносин є громадяни, юридичні особи, органи місцевого самоврядування та органи державної влади, об’єктами ж виступають землі в межах території України, земельні ділянки та права на них, у тому числі на земельні частки (паї).
Земля є одним з найбільш інвестиційно привабливих нерухомостей ринку, яка ніколи не залишається без уваги контролюючих органів та конкурентів. З втіленням в Україні земельної реформи та відкриттям ринку землі, спори у цій сфері на сьогоднішній день стають все більш актуальними. Безсумнівно, практика надання послуг в сфері земельних питань є надзвичайно складною та важливою, оскільки земельні питання виникають у різних сферах бізнесу. Земельні спори – поширене явище, в якому тільки адвокат із земельних питань, який має досвід у цій сфері, може допомогти досягти бажаного результату.

ДОСВІДЧЕНИЙ АДВОКАТ

Спори за «межу», а також пов’язані зі спадкування земельних ділянок та їх розподіл між спадкоємцями, з безкоштовною приватизацією земельних ділянок, їх орендою, купівлею – продажом ( у томі числі шляхом аукціону), це лише не великий перелік справ, які є предметом юридичної практики Матішинець & Партнери.

Досвідчений адвокат у земельних спорахзахистить Ваші права у будь-яких державних органах і органах самоврядування, забезпечить справедливе вирішення Вашого питання в суді виключно своїм досвідом, професіоналізмом і високою кваліфікацією. Ви можете звернутися до нас по допомогу на будь-якому етапі розгляду спору.

МАТІШИНЕЦЬ & ПАРТНЕРИ У ЗЕМЕЛЬНИХ СПОРАХ

Досконало вивчить матеріали справи і запропонує реальні способи вирішення спору, доступно роз’яснить ситуацію, її позитивні й негативні моменти. Ми розуміємо, що найвигідніший для клієнта спосіб вирішення спору – його досудове врегулювання, тому зробимо усе можливе, щоб надані консультації вберегли вас від судових турбот і пов’язаних із ними витрат. Саме з цієї позиції та з огляду на всі обставини справи, адвокат у земельних питаннях з’ясує ступінь доцільності передачі справи у судові інстанції та можливість досудового врегулювання питання. Якщо вирішення земельного спору без суду буде за неможливе, адвокат захистить Ваші інтереси у судах усіх інстанцій.

МАТІШИНЕЦЬ & ПАРТНЕРИ У ЗЕМЕЛЬНИХ СПОРАХ

Матішинець & парнери у земельних спорах надасть якісну кваліфіковану юридичну допомогу із захисту прав і інтересів Клієнтів, що стосується: 

  • встановлення меж земельних ділянок
  • визнання права власності на земельні ділянки
  • оскарження відмови у приватизації земельної ділянки
  • визнання недійсними договорів та інших правочинів пов’язаних зі землею
  • усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою
  • визначення порядку користування земельною ділянкою
  • визнання прав на земельну ділянку
  • звільнення та поверненні самовільно зайнятої земельної ділянки
  • відновлення стану земельної ділянки, що існував до порушення прав
  • визнання недійсним рішень органів державної влади або органів місцевого самоврядування
  • внесення змін до умов договору оренди землі та його розірвання
  • встановлення та припиненні земельного сервітуту
ПОСЛУГИ АДВОКАТА У ЗЕМЕЛЬНИХ СПОРАХ

Здебільшого земельні спори вирішуються у суді.  Суд має компетенцію вирішувати усі види земельних суперечок, тому Вам просто не обійтися без адвоката, який володіє гідним досвідом у подібних справах. Не потрібно зневажливо відноситься до справи і вважати, що рішення буде складене виключно на вашу користь. Насправді Вашу позицію зможе відстояти тільки досвідчений адвокат у земельних питаннях.
Матішинець & Партнери надає наступні види послуг:

  • надання юридичних консультацій та висновків з питань земельного права;
  • правовий супровід досудового врегулювання земельного спору;
  • підготовка усіх необхідних процесуальних документів: позовних заяв, відзивів, клопотань, заперечень, мирових угод тощо;
  • представництво у судах під час розгляду земельного спору;
  • оскарження судових рішень в апеляційній та касаційній інстанції;
  • підготування заяв, звернень, клопотань до органів місцевого самоврядування та органів державної влади з питань, що стосуються земельних відносин;
  • участь в укладанні угод, які пов’язані з придбанням або орендою землі;
  • повний юридичний супровід;
  • та інші послуги.

Адвокат у земельних спорах від Матішинець & Партнери – це кваліфікований, практикуючий юрист, який має досвід в судових провадженнях не тільки по земельному праву, але й інших правових галузях. Його грамотність, компетентність та професійні навички допоможуть Вам вирішити земельний спір з найменшими затратами та в найкоротший термін.

Матішинець & Партнери забезпечать захист прав як власників земельної ділянки так  і землекористувачів.
Послугами адвоката можуть скористатися юридичні та фізичні особи.
Якщо Вам потрібен адвокат із земельних питань в Сумах, або в інших регіонах України,  не відкладайте справу, звертайтеся за юридичною допомогою до Матішинець & Партнери. Чим скоріше адвокат включиться в роботу, тим більше у Вас шансів отримати позитивний результат. Інколи навіть одна консультація може вплинути на наслідки справи. Вихід з ситуації є завжди, але найти його без відповідного досвіду на жаль дуже важко.
Свідомо що послуги адвоката, щось коштують, але їх вартість не зрівняється з фінансовими перевагами, в разі отримання позитивного судового рішення. Навіть якщо судом винесено рішення не на Вашу користь, це не означає що шансів на перемогу вже не має. Зателефонуйте нам, або напишіть листа, ми зробимо для Вас все можливе!

Ви не можете скопіювати контент