АДВОКАТ У СПРАВАХ ПРО АДМІНІСТРАТИВНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ

На сьогодні досить актуальним є питання притягнення до адміністративної відповідальності.

Адміністративна відповідальність становить особливий вид юридичної відповідальності і настає вона, як правило, за особливий вид правопорушень – адміністративні. В окремих випадках її заходи можуть застосовуватися також при звільненні від кримінальної відповідальності, тобто за діяння, що містять ознаки злочинів, які не становлять великої суспільної небезпеки. Адміністративна відповідальність виявляється в накладенні на порушників певних видів адміністративних стягнень, специфічних за змістом і відмінних від заходів кримінального покарання, дисциплінарного впливу та майнової відповідальності.

Адміністративні стягнення накладаються багатьма органами та посадовими особами, яким таке право надано законодавчими актами. Їх повний перелік наведено в спеціальному розділі КпАП. Нормативного акту, який би вміщував усі юридичні нормі, що утворюють підстави адміністративної відповідальності, або хоча б подавав їх перелік, не існує.  Зазначені підстави визначаються вимогами значної кількості нормативно-правових актів: кодексів, окремих законів, положень, правил та інших актів.

Порядок притягнення до адміністративної відповідальності особливий, він суттєво відрізняється від кримінального і цивільного процесів та дисциплінарного провадження.

Порушення правил дорожнього руху як пішоходом, так і водієм, порушення правил карантину, куріння в громадських місцях, завдання шкоди екології (засмічення лісів, порушення правил рибальства тощо), дрібне хуліганство, порушення вимог пожежної безпеки, вживання алкогольних напоїв на робочому місці, азартні ігри, ворожіння в громадських місцях, невиконання батьками своїх батьківських обов’язків щодо своєї дитини, порушення митних правил тощо – це все є прикладами адміністративних правопорушень.

ПОСЛУГИ МАТІШИНЕЦЬ & ПАРТНЕРИ

Адвокат у справах про адміністративні правопорушення представляє інтереси і захищає права фізичних та юридичних осіб в адміністративних (місцевих) судах з питань вирішення адміністративних спорів з суб’єктами державної влади, наділених певним спектром повноважень.

Наші послуги не обмежуються лише оскарженням постанов про притягнення до дисциплінарної відповідальності у суді. Адвокат за бажанням клієнта може вступити у справу на будь-якому етапі – в ході проведення перевірок контролюючим органом (для юридичних осіб та ФОП), розгляді протоколів про адміністративне правопорушення комісіями відповідних органів, посадовими особами чи судами, тощо.

В залежності від етапу адміністративної перевірки, адвокат надає послуги із складання скарг та заперечень, подає докази та представляє інтереси клієнта у відповідних органах та суді. Зважаючи на те, що перевірка та розгляд адміністративної справи посадовими особами, комісіями відповідних органів чи судами займає дуже малий час, вступ адвоката на початковому етапі, надає перевагу у вирішенні питання на користь клієнта.

Як, приклад оскаржити постанову в галузі безпеки транспортного руху можна оскаржити протягом 10 днів з дня її складання, або протягом 10 днів з дня отримання її копії. Отже часу, щоб якісно проаналізувати матеріали справи, вивчити судову практику, визначити правову позицію та підготувати обґрунтований і якісний позов досить мало.

Наші послуги включають в себе:

ПЕРЕВАГИ СПІВПРАЦІ

Послуги, які надаються адвокатами, відповідають усім вимогам діючого законодавства. Кожне рішення адвоката ґрунтується на судовій практиці і  підтверджується нормативно-правовими актами. Вибираючи Матішинець & Партнери у якості надійного захисника своїх інтересів ви може розраховувати на  кваліфіковану допомогу та гарантований захист.

Звернувшись на консультацію до Матішинець & Партнери, ви отримаєте ґрунтовні роз’яснення щодо вашої ситуації, відновлення порушених прав.

Не зволікайте з вирішенням питань про притягнення до адміністративної відповідальності. Пам’ятайте: вчасна юридична допомога – гарант захисту ваших прав.

ЦІНА ПОСЛУГ АДВОКАТА

Ціна кожної послуги буде залежати від складності  адміністративної проблеми, а також переліку виконуваних адвокатом дій. Всі ціни вказані у відповідному розділі. За написання кожного запиту, скарги, заперечення, підготовку і складання  позову, апеляційної скарги, консультацію, з’ясування обставин і інші дії клієнт повинен платити фіксовану грошову суму, яка буде залежати від складу справи.
В результаті кожен клієнт, який звернувся за допомогою, отримує кваліфіковану допомогу і бажаний результат, які підтверджуються офіційними документами.

Якщо у вас виникли запитання, звертайтеся до нас, ми з радістю Вам допоможемо!

Ви не можете скопіювати контент